Ξεπαπαδάκης Παναγιώτης: Δείτε το Βιογραφικό και το φυλλάδιο του

Ξεπαπαδάκης Παναγιώτης: υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παλλήνης με το ψηφοδέλτιο "Δημοτική Οικολογική Συνεργασία"

Γεννήθηκα το 1963 στην Καλαμάτα.τελείωσα το 2ο Λύκειο Καλαμάτας και είχα συμμετοχή στη μαθητική κοινότητα του 15μελούς συμβουλίου και αθλητής volley με την του Ποσειδώνα Καλαμάτας στην Β Εθνική Κατηγορία. Το 1982 εισάγομαι στη Σχολή Τεχ/γων Πολιτικών Μηχανικών Αθήνας και συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της σχολής για τρία χρόνια εκλεγμένος με το Ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ. Μετέχω σε τρία Πανσπουδαστικά Συνέδρια. Εκλεγμένος σύνεδρος από τη σπουδάζουσα της Ν. ΠΑΣΟΚ. Μέλος του γραφείου Σπουδάζουσας της Ν. ΠΑΣΟΚ. Μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γέρακα.


Μετέχω στο Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου volley «Καλαμάτα 80» που αγωνιζόταν στη Β΄κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάζομαι με σύμβαση έργου στο ΥΠ.Ε.ΧΩ.ΔΕ. στο τμήμα σχεδιασμού και ανάπλασης περιοχών.
Αργότερα εργάζομαι σε γαλλική εταιρεία με ειδίκευση σε μεταλλικά και ενεργειακά κτίρια. Σήμερα έχω την αποκλειστική αντιπροσωπεία βιομηχανίας οικοδομικών προϊόντων.
Κατοικώ στον Γέρακα από το 2000 και είμαι παντρεμένος με τη Λένα Δημητροπούλου και έχω 2 παιδιά το Νίκο 17 χρονών και τη Μαρία 15 χρονών.
Το μέγεθος των προβλημάτων (αποχέτευση – δίκτυο ομβρίων- οργάνωση Δήμου- πράσινο) και άλλα πολλά με ώθησαν να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο του γιατρού Γ. Μπουλμπασάκου, ενός συνδυασμού χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς κανένα βεβαρημένο παρελθόν για τα γινόμενα στο Δήμο μας. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε παρόντες και μετά τις δημοτικές εκλογές. Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτό αποτελεί προεκλογική υπόσχεση ή δέσμευση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.