Άλλη μία αυτοκτονία λόγω χρεών.

Πυκνώνουν οι αυτοκτονίες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Χθες ένας ακόμη νέος άνθρωπος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή φοβήθηκε ότι θα του έπαιρναν το σπίτι λόγω χρεών.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού από τη Ν. Ιωνία του Βόλου έδεσε στο πόδι του ένα ταξιδιωτικό σάκο τον οποίο είχε γεμίσει χαλίκια και έπεσε στη θάλασσα βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Το πτώμα εντόπισε το πρωί ψαράς και ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αδυνατούσε να καλύψει τα γραμμάτια και τις επιταγές που είχε υπογράψει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.