Δήμος Παλλήνης : Προσπάθεια για καπέλωμα ή μεροληπτική στάση?

Αυστηρή παρατήρηση από το ΦΕΣ «η Κάντζα» προς το Δ. Καρρά με πραγματικό αποδέκτη το Δήμαρχο Παλλήνης και τη Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης .
Διαβάστε το e-mail όπως ακριβώς το λάβαμε.  


ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ 50 ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Σ' ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ Η ΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΦΟΙΛΙΣΤΡΟΝ" ΤΟΥ ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ" ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΜΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΣΑΣΑ ΓΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΚΑΙΤΗ ΓΚΟΝΟΥ & ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ  ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΑΣ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,  ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.!!!

Παγκόσμια ημέρα θεάτρου αφιερωμένη στους Έλλη Λαμπέτη, Δημήτρη Χόρν από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης



Φιλικά 

Γιάννης Τιλκιτζής
Πρόεδρος Συλλόγου
τηλ. 6977297172
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «η Κάντζα»                                                  
Πλ.Καλλιθέας (οδός Γαλαξία), Κάντζα 
Τηλ: 210-6659384 & 210-6655238/Φαξ: 210-6655238
ΔΕΥ.- ΤΕΤ. 
18:30 έως  20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.