Σπάτα: Διώχνουν τα αδέσποτα απ'το MacArthur Glenn για να μην ενοχλούν


Ο αναγνώστης του www.zoosos.gr, Γ.Κ., επικοινώνησε μαζί μας, για να μας καταγγείλει, ότι η διεύθυνση του εκπτωτικού χωριού MacArthur Glenn, που βρίσκεται στα Σπάτα Αττικής, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τη φύλαξη του χώρου, ώστε να διώχνουν τ’ αδέσποτα, που διαβιούν εκεί, για να μην ενοχλούν τους επισκέπτες – πελάτες των πολυάριθμων καταστημάτων.
Η καταγγελία
Ο κ. Κ. – ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του – εξηγεί στο www.zoosos.gr:«Χθες Σάββατο και με 41 βαθμούς υπό σκιά, επισκέφτηκα και εγώ, όπως και πλήθος άλλου κόσμου, το εμπορικό πάρκο στα Σπάτα.
Διαπίστωσα, ότι στο κηπάκι, που συνδέει τα δύο εμπορικά πάρκα, υπήρχε ένα πλήθος από αδέσποτα σκυλάκια, που πάσχιζαν, να βρουν λίγη σκιά στα ελάχιστα δέντρα στομ μικρό αυτό χώρο.
Τα ζώα φαίνονταν εξουθενωμένα και διψασμένα, αφού πουθενά δεν υπήρχε πρόσβαση σε νερό στα δύστυχα ζώα.
Πήγα λοιπόν και αγόρασα ένα μπουκάλι νερό, και το έβαλα σε δύο μπολ. Τα σκυλιά, έπεσαν με "τα μούτρα" μέσα στο μπολ μαλώνοντας ποιο θα πρωτοπιεί...
Προς μεγάλη μου έκπληξη ήρθε ο σεκιουριτάς και μου είπε, ότι η πράξη μου αυτή δημιουργεί πρόβλημα, γιατί – αν και ίδιος επειδή είναι κάτοχος σκύλου και καταλαβαίνει τις ''καλές'' μου προθέσεις – έχει εντολή από τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου, να περνά σε τακτά χρονικά διαστήματα από εκεί και να διώχνει κακήν κακώς τα σκυλάκια.
Να τα διώχνει από το μοναδικό μέρος, στο οποίο μπορούν να βρουν λίγη δροσιά, γιατί ''ενοχλούν'' τους επισκέπτες με την παρουσία τους...
Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα τη στιγμή, που σε άλλα αντίστοιχα εμπορικά πάρκα στο εξωτερικό, υπάρχουν τοποθετημένες ειδικές ποτίστρες κατά μήκος των πάρκων για να πίνουν νερό τα ζώα και πουλιά...
Έχει τελικά πάτο η απανθρωπιά, η αναισθησία και η καφρίλα σε αυτή την χώρα; Τα "συγχαρητήρια" μου στη διεύθυνση!».

Θέλει τρόπο όχι κόπο!
Αλήθεια γιατί η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου δεν κάνει το αυτονόητο, για να διαφημίσει και τη φιλοζωική της δράση;
Γιατί δεν βγάζει ένα ελάχιστο κονδύλι ή δεν ζητά χορηγίες, για να στειρώσει, να εμβολιάσει όσα σκυλιά βρίσκονται πέριξ των εγκαταστάσεων της;
Γιατί δεν βάζει ποτίστρες και ταΐστρες και να δώσει το καλό παράδειγμα και να διαφημίσει τις ευαισθησίες της στους πελάτες της;
Μόνο όφελος θα είχε από μια τέτοια δράση, που θα λειτουργούσε ευεργετικά για τα ζώα και θα ωφελούσε και την εικόνα της επιχείρησης, αφού μια τέτοια κίνηση θα ήταν σίγουρα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν απαιτήσεις και για τέτοια θέματα από τις εμπορικές επιχειρήσεις. Αυτό δεν πέρασε από το μυαλό των αρμοδίων που διαχειρίζονται και διοικούν το MacArthur Glenn;
Το www.zoosos.gr έχει ενημερώσει τη διεύθυνση του εκπτωτικού χωριού MacArthur Glenn και αναμένουμε την απάντηση τους σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν τ’ αδέσποτα, αλλά και για τι σκοπεύουν να κάνουν εφ’ εξής, ώστε να μην δυσφημούνται από τις εντολές, που δίνουν, και φυσικά για να μην ταλαιπωρούνται διαρκώς τα αδέσποτα της περιοχής.
Φυσικά αρμόδιος για αδέσποτα είναι σε κάθε περιοχή ο δήμος, όμως δεν βλάπτει και οι επιχειρήσεις να δώσουν το καλό παράδειγμα! Στοιχίζουν ελάχιστα τέτοιες δράσεις – ειδικά μέσω χορηγιών – και αποδεικνύουν την ανθρωπιά μας!
Διαμαρτυρηθείτε
Διαμαρτυρηθείτε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση τα ζώα συμπληρώνοντας εδώ την φόρμα επικοινωνίας.
Θυμηθείτε, ότι οι καταναλωτές – και ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης – έχουν τεράστια δύναμη στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.