Γερακάρης :Σκληρή απάντηση στο Δ.Σ. του 5ου Δημοτικού Γέρακα


Την παρακάτω επιστολή την βρήκαμε στην επίσημη σελίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης στο F/Book. Είναι μια σκληρή επιστολή που υπογράφει ο Ηλίας Γερακάρης (Τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Παλλήνης) Διαβάστε τη ...

Είναι ντροπή και μεγάλο κρίμα για ένα σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που δραστηριοποιείται στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, να παράγει τέτοια κατάπτυστα κείμενα. 
Τόλμησαν δε τα μέλη του Δ.Σ. ενός Δημοτικού σχολείου χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, να φτάσουν στο σημείο να παραδέχονται και επίσημα ότι: "δεν επιθυμούν να κάνουν καμία υπόδειξη και δεν επιθυμούν καμία υποκατάσταση της τρόικας, αναγνωρίζοντάς την και ως επίσημο θεσμικό παράγοντα της Χώρας." Ξεχνώντας επιδεικτικά ότι οι κατακτητές - τοκογλύφοι με τους ντόπιους συνεργάτες τους είναι αυτοί που στερούν από τους μικρούς μαθητές του σχολείου τους ακόμη και το φαγητό. 
Η μόνη τους αξιόπιστη δικαιολογία στα μάτια των μελών του Συλλόγου τους είναι ότι οι ίδιοι κατατάσσουν τον εαυτό τους στους Έλληνες ραγιάδες, αφού σαφέστατα στο κείμενο τους παραδέχονται ότι υπάρχουν αξιότεροι από αυτούς ... 
Τι κατάντια είναι αυτή αυτοαποκαλούμενα μέλη του Γονεϊκού κινήματος ? 
• Αντί να ζητάτε πρωτίστως να ζήσουν τα παιδιά σας ελεύθερα από ξένους και ντόπιους κηδεμόνες , για να μην καταλήξουν Υπήκοοι στην ίδιας τους την Πατρίδα,
• Αντί να ζητάτε αποκατάσταση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας που χάσαμε εντελώς.
Ζητάτε, οι κατακτητές της Χώρας μας, ντόπιοι και ξένοι να σας κάνουν τις χάρες σας βάζοντας την Σχολική κοινότητα του σχολείου σας σε Εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των Δασκάλων και των Γονιών. 

Ντροπή σας….
Πρέπει να φτάσουμε στο τελευταίο στάδιο της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος σε αυτό τον ευλογημένο τόπο για να καταλάβετε τι λέγατε και τι πράξατε ?
Εκτός εάν νοιώθετε την ασφάλεια που ένοιωθαν οι συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή ότι δεν θα φτάσετε ποτέ εσείς στο απόσπασμα... Όμως η ιστορία αυτού του τόπου μας απαντά... για αυτό ρωτήστε τους Δασκάλους των παιδιών σας για το τι έκαναν οι κατακτητές αυτού του τόπου φεύγοντας, και είμαι βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν και θα σας θυμίσουν ΟΛΗ την ιστορία που κάποτε διδαχτήκατε και εσείς από τους δικούς σας Δασκάλους, που προφανώς ξεχάσατε ... ρωτήστε τους Δασκάλους των παιδιών σας είτε εντός, είτε εκτός του ωραρίου τους και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας χρεώσουν. 

Και μη ξεχνάτε ότι όποιος δεν παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ζήσει ελεύθερος, δεν θα βρει ποτέ το δρόμο της σωτηρίας της ψυχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.