Έκτακτο: Προσήγαγαν δυο μέλη του Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας πριν την παρέλαση.

foto αρχείου 

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου η τρικομματική χούντα έδειξε το φασιστικό της πρόσωπο!!!
Το στυγερό φασιστικό πρόσωπο της τρικομματικής  χούντας των δωσιλόγων, αντίκρισαν για μια ακόμα φορά οι πολίτες του Βόλου, σήμερα το πρωί λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης.


Κατά την ώρα της προσέλευσης των …επισήμων δωσιλόγων και πάσης φύσεως και προελεύσεως γερμανοτσολιάδων, οι δυνάμεις καταστολής προέβησαν στην προσαγωγή δυο συμπολιτισσών, οι οποίες συμμετείχαν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας και …τόλμησαν να αποδοκιμάσουν  τους  εγχώριους συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ!

Παρ’ ό,τι οι δυο συμπολίτισσες επέδειξαν στα αστυνομικά όργανα τις αστυνομικές τους ταυτότητες, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων.

Η ενέργεια αυτή, είναι προφανές ότι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της ενορχηστρωμένης κατατρομοκράτησης των πολιτών, προκειμένου να αποσβεσθεί η οργή, η αγανάκτηση και η συνεχώς εντεινόμενη διάθεση απείθειας, ανυπακοής και αντίστασης.

Είναι προφανές ότι τα απεχθή πολιτικά υποκείμενα έχουν συνειδητοποιήσει αρκούντως, ότι η ώρα του μεγάλου λαϊκού ξεσηκωμού δεν θα αργήσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το φαύλο πολιτικό σύστημα και τη διαπλεκόμενη παρασιτική οικονομική ελίτ!
Καλούμε τους συμπολίτες μας σε απόλυτη επαγρύπνηση και προετοιμασία, γιατί η ώρα της τελικής κρίσης πλησιάζει.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
                                                                   
                                                                                 Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας 25/03/2013
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.