Β.Σταμάτη: «Νιώθω αγωνία»

Mετά τη διακοπή μίας ώρας ξεκίνησε  η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορουμένων του, χωρίς όμως την παρουσία της κ. Σταμάτη, η οποία σύμφωνα με τον Real Fm, δεν εμφανίστηκε όταν ξεκίνησε η διαδικασία και ο λόγος της απουσίας της δεν έχει γίνει γνωστός.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συνδέεται με το ζήτημα που έθεσε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, να μη φορούν χειροπέδες όταν θα μπαίνουν στο δικαστήριο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν μπήκε στο δικαστήριο τη δεύτερη φορά φορούσε χειροπέδες ενώ την πρώτη όχι. Λίγο πριν, η κ. Σταμάτη απάντησε λακωνικά όταν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια τη ρώτησαν πώς νιώθει. Σύμφωνα με τον Real Fm, η απάντηση της κα Σταμάτη ήταν: «Αγωνία». Νωρίτερα, ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγουρόπουλος, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ έχουν ηθική υποχρέωση να παραστούν στη δίκη». 

Αποζημίωση ζητά το ελληνικό Δημόσιο, παριστάμενο ως πολιτική αγωγή, στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και 18 συγκατηγορουμένων του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που άρχισε το πρωί στο Εφετείο Αθηνών. 
Το Δημόσιο ζητά συγκεκριμένα, 1 εκατομμύριο ευρώ από κάθε κατηγορούμενο, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.