Πύρινος εφιάλτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι-Δύο ανήλικα εγκλωβίστηκαν στις φλόγες

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι.


Αντιμέτωπα με τις πύρινες φλόγες βρέθηκαν δύο παιδιά, ηλικίας 7 ετών και 7 μηνών, τα οποία απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγ. Σοφία» με αναπνευστικά προβλήματα.
Την ίδια στιγμή οι πυροσβέστες επιχείρησαν και στον απεγκλωβισμό ενός 15χρονου παιδιού, το οποίο την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας.

Η φωτιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:30 στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος. Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφερουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.