Έντονος διαπληκτισμός στη Βουλή ανάμεσα στο Γιώργο Βλάχο, τη Φωτεινή Πιπιλή και τη Ραχήλ Μακρή.

Έντονος διαπληκτισμός σημειώθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ανάμεσα στον πρόεδρο Γιώργο Βλάχο, την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις λαϊκές αγορές η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «τα πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους».

Η κ. Μακρή άρχισε να φωνάζει ότι είναι ντροπή να αποκαλούνται ως «λαμόγια» οι δημόσιοι υπαλλήλοι. «Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους», φώναξε, ενώ χαρακτήριζε «λαμόγια» τους βουλευτές της κυβέρνησης.
«Στο χωριό σας αυτά», απάντησε η Φ. Πιπιλή, με τη Ρ. Μακρή να λέει «λαμόγια είστε εσείς». "Καλά, αρχίσαμε πάλι», σχολίασε η Φ. Πιπιλή σταματώντας να μιλά.
Τότε παρενέβη ο Γ. Βλάχος λέγοντας σε έντονο ύφος στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Λογοκρισία στους συναδέρφους θα κάνετε; Ποια είστε εσείς; Σταματήστε επιτέλους! Κάντε μου τη χάρη!».
Όμως η Ρ. Μακρή συνέχισε να διαμαρτύρεται μακριά από τα μικρόφωνα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής της είπε: «Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με την περίπτωσή σας! Σταματήστε να μιλάτε επιτέλους! Πηγαίνετε τη βόλτα σας, κάντε μας τη χάρη. Αρκετά, αρκετά ως εδώ!!!».
«Δε θα με διώξετε, καταλάβατε; Εδώ θα μείνω και θα σας ενοχλώ!», του απάντησε η Ρ. Μακρή. Εκνευρισμένος ο Γ. Βλάχος σχολίασε ότι «είναι η ώρα για την παράσταση για τα κανάλια και για τα blogs. Άντε επιτέλους». "Τι παριστάνετε; Την άδειά σας θα πάρουν οι συνάδερφοι; Εσείς θα δώσετε μαθήματα; Πολύ ξεθαρρέψαμε εδώ μέσα και παραγνωριστήκαμε», συνέχισε ο Γ. Βλάχος υπό τις διαμαρτυρίες της Ρ. Μακρή.
«Εδώ είναι αίθουσα Κοινοβουλίου, όχι φρενοκομείο», παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης. Η Φ. Πιπιλή προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία της, αλλά την διέκοπτε η κ. Μακρή και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συντάξει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας του να εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κανονισμού του Κοινοβουλίου, που προβλέπουν την επιβολή ποινών σε όσους βουλευτές επιδεικνύουν αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.