Γιώργος Αποστολίδης: Εχθρός του λαού μας είναι η σημερινή «ΚΑΤΟΧΗ» της Πατρίδας μας.

Το Ε.ΠΑ.Μ ξεκίνησε με τις πόρτες του διάπλατα ανοιχτές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Οι στόχοι του και οι σκοποί του ήταν και παραμένουν ξεκάθαροι και διαφανείς, και αυτό το επιβιώνει η απόφαση των μελών του «μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής στους πυρήνες του είναι η υιοθέτηση των πέντε προταγμάτων του που συμπυκνώνουν τους στόχους του.»

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και σε αποκλειστικά “ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ” ρόλο τον κάθε πυρήνα (καταστατικά κατοχυρωμένη αρχή) ξεκινήσαμε τον πηγαιμό μας για την ΙΘΑΚΗ.
Από τότε (16 Ιουλίου 2011) μέσα από τις τάξεις του Μετώπου πέρασαν πολλοί και πολλές. Όμως ο δρόμος που επιλέξαμε οι περισσότεροι ήταν και παραμένει ο πιο δύσβατος, που σε συνδυασμό  με τους αντίπαλους μας,  που είναι έμπειροι απατεώνες, χρηματοδοτούμενοι και δεν διστάζουν  να διαστρεβλώνουν ή ακόμη και να  κατασκευάζουν ψευδής «ειδήσεις» κάθε μέρα μας πληγώνει και μας πονά.


Έτσι για άλλους, αυτός ο δρόμος ήταν πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους, για άλλους δυσάρεστός και περισσότερο κουραστικός απ΄ότι φαντάζονταν και για άλλους μια ακόμη απλή δοκιμασία προς την Λευτεριά. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις αγαπητέ αναγνώστη σε αυτόν τον άνισο αγώνα παρέμειναν πολλοί λιγότεροι.
Όμως η πορεία του Ε.ΠΑ.Μ. δεν σταμάτησε ούτε στιγμή σπίτι-σπίτι, γειτονία- γειτονία, πόλη- πόλη καταφέραμε να βάλουμε στην πολιτική συζήτηση θέματα που ο λαός μας δεν μπορούσε ούτε καν να συζητήσει στο παρελθόν, αλλά το σημαντικότερο που καταφέραμε είναι ότι κανείς πια δημοκράτης πατριώτης δεν παραχωρεί το Εθνικό μας σύμβολο σε ακραία, συστημικά και ακροδεξιά σχήματα με το πολίτικο άλλοθι της συστημικής αριστεράς όπως γινόταν στο παρελθόν.     
Η κατοχή στη χώρα , το Εθνικό νόμισμα, η διαγραφή του χρέους, η ανακατανομή του πλούτου (Σεισάχθεια) και  η Δημοκρατία έγιναν πια κριτήρια των επιλόγων του λαού μας, μια συνθήκη που έφερε το 63% του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα του 2015. Τι τραγική και άβολη σύμπτωση για τους αντιπάλους του, το ΕΠΑΜ δεν άλλαξε ούτε καν την αφίσα του από το 2012 για να δηλώσει τις θέσεις του στο «ΟΧΙ».
Από τα παραπάνω ακόμη και ο πιο αποστασιοποιημένος πολίτης αυτής της χώρας δεν θα τολμούσε ούτε στιγμή  να βάλει, αρνητικό πρόσημο στο αποτέλεσμα τούτης της εξίσωσης.
Φυσικά και έχουν γίνει λάθη, παραλήψεις και άτσαλες κινήσεις αλλά, ποτέ-ποτέ-ποτέ μα ποτέ σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Αν λοιπόν παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά τα  γεγονότα, θα διαπιστώσουμε πολλές και δυσάρεστες «συμπτώσεις» που με τις ίδιες πρακτικές αλλά με διαφορετικά πρόσωπα μας οδηγήσουν  στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το ΕΠΑΜ για πολλοστή φορά βάλλεται οργανωμένα γιατί απλά ενοχλεί πολύ.
Τι άραγε να πρωτοθυμηθούμε από όλους αυτούς που «παραιτήθηκαν» με  θόρυβο και απειλές κατά του μετώπου;   
Ο ένας καλύτερος από την άλλη και όλοι μαζί  να επικαλούνται την ανιδιοτέλεια τους και την δημοκρατία που υπηρέτησαν με τόσο πάθος εντός του μετώπου, που κατά «σύμπτωση» όμως είχαν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά αυταρέσκειας, αλλά και κατά μία άλλη «σύμπτωση» δεν κατάφεραν να κάνουν τις θέσεις τους απόφαση του πυρήνα τους. Όσοι μάλιστα ‘’νόμισαν’’ ότι τα κατάφεραν ας ρίξουν μια μάτια στο σήμερα και θα διαπιστώσουν ότι το έργο που παράγουν οι «διαλυμένοι» είναι πολλαπλάσιο από τα έργα και τις ημέρες τους.      
Εδώ πρέπει να θυμίσω σε όλους μας, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές που αποχώρησαν με λιτές ανακοινώσεις αλλά  παραμένουν πάντα διπλά μας στο μετερίζι των αγώνων. ( Έχουμε την ευκαιρία να τους βλέπουμε στα συλλαλητήρια και τις πορείες μέσα στο μπλοκ μας.)         
Το ΕΠΑΜ δε χρειάζεται αυτάρεσκους εγωιστές αφού τα μέλη του γνωρίζουν παρά πολύ καλά, ότι ο εγωισμός είναι αντιστρόφως ανάλογος χαρακτηρισμός από την αξιοσύνη.
Ο εχθρός του λαού μας δεν κρύβεται μέσα στο μέτωπο που οι στόχοι του και οι σκοποί του ήταν και παραμένουν ξεκάθαροι, αλλά στις μικρές θελήσεις των ανθρώπων που φωνάζουν δυνατά το «εμείς» και ταυτόχρονα ψελλίζουν μυστικά το «ΕΓΩ» τους .
Εχθρός του λαού μας, δεν είναι ο Γ.Γ. του, Δημήτρης Καζάκης αλλά οι επικεφαλείς των σημερινών κοινοβουλευτικών κομμάτων .
Εχθρός του λαού μας δεν είναι η Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, αλλά τα εθελόδουλα υπουργικά συμβούλια του καθεστώτος που βάζουν τις υπογραφές τους καθ΄ υπόδειξη των αφεντικών τους.     
Εχθρός του λαού μας δεν είναι το νέο οργανωτικό μας σχήμα, αλλά ο ξενοκρατούμενος κρατικός μηχανισμός και οι διορισμένοι διοικητές του.   
Εχθρός του λαού μας δεν είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, αλλά οι μισθοφόροι προβοκάτορες του συστήματος.
Εχθρός του λαού μας είναι η σημερινή «ΚΑΤΟΧΗ» της Πατρίδας μας.             
Αγαπητές φίλες και φίλοι,  συναγωνίστριες και συναγωνιστές, η κατάσταση στη χώρα μας κάθε μέρα που θα περνά μέσα σε αυτό το κατοχικό καθεστώς θα γίνεται όλο και πιο ασφυκτική για τους πολίτες της.
Η καταστολή, οι επιτάξεις της κρατικής και δημόσιας περιουσίας μας, οι κατασχέσεις των κόπων μιας ολόκληρης ζωής, θα είναι σε λίγο καθημερινότητα.
Υπάρχει λύση οργανώσου στο Ε.ΠΑ.Μ !!!
Καλή λευτεριά.
Γιώργος Αποστολίδης

Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης- Παιανίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.