2017 Το ΕΠΑΜ έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη του πίτα.

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. σήμερα Κυριακή 29/1/2017, στα κεντρικά του γραφεία.
Το Pressing News.gr ήταν εκεί και κατέγραψε με την φωτογραφική του μηχανή ότι κατάφερε!!!
Και λέμε "ότι κατάφερε,"  γιατί οι παρευρισκόμενοι (φίλοι - μέλη) του μετώπου ήταν τόσοι πολλοί, που ήταν σχεδόν αδύνατη η φωτογράφηση.
Τα νέα γραφεία του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου στην οδό Βερανζέρου 4 στο κέντρο της Αθήνας και παρ΄οτι είναι τουλάχιστον τέσσερις φόρες μεγαλύτερα από αυτά της Καλλιθέας, γέμισαν ασφυκτικά.
Περισσότεροι από 300ους ήταν οι παρευρισκόμενοι στα γραφεία, τους διαδρόμους, ακόμη και στις σκάλες του κτηρίου, ενώ πολλοί δυστυχώς ήταν και οι φίλοι του ΕΠΑΜ που αποχώρησαν πολύ γρήγορα λόγω χώρου. 
Αξίζει να σημειωθεί η φιλοξενία των οργανωτών, που με σπιτικά μεζεδάκια, άφθονα ποτά και σπιτικά γλυκά, φίλεψαν όλους τους παρόντες...
Ενώ εντυπωσιακή για άλλη μια φορά ήταν η ομιλία του παπά Ηλία του ΕΠΑΜίτη.
Εμείς ευχόμαστε από καρδίας καλή ΧΡΟΝΙΑ στο ΕΠΑΜ και μια Ελεύθερη και Δημοκρατική χρονιά στον Ελληνικό λαό.

Ο Δημήτρης Καζάκης με τους γονείς του.  

 
             
  
    
   
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.