ΠΑΛΛΗΝΗ : Ερμητικά κλειστό ήταν σήμερα Πρωτοχρονιά το Δημαρχείο

Μια καταγγελία που θα συζητηθεί, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης  Παναγιώτης Μερτύρης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο F/Book.


Ο κ. Μερτύρης φανερά ενοχλημένος από την απόφασή του Δημάρχου να μην ακολουθήσει το έθιμο στο Δήμο μας, που θέλει την πρώτη ήμερα του χρόνου το δημοτικό κατάστημα να είναι ανοιχτό για δημότες και αιρετούς και να τελείτε ο πατροπαράδοτος αγιασμός γράφει χαρακτηριστικά : 

''οι πόρτες του Δημοτικού καταστήματος στην Παλλήνη ήταν ερμητικά κλειστές! Για ακόμη μία φορά η Δημοτική Αρχή του τόπου, αποδεικνύει την αδιαφορία της προς τους δημότες και υποτιμά όλους τους αιρετούς του Δήμου μας. Θλίβομαι πραγματικά που ξεκινά έτσι το νέο έτος για τον Δήμο μας...''









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.