Αναγνωρίστηκε η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Στην 31χρονη γυναίκα που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε πέσει από τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου ανήκει η σορός που βρέθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία Λακκόπετρας κάτω Αχαΐας.
Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας είχαν εντοπίσει τότε την άτυχη γυναίκα να κατεβαίνει από ένα ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια να χάνεται.
Το Λιμενικό Σώμα είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός εντοπίστηκε από πολίτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμενικό.
Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.