4 Νοε 2017

ΣΟΚ : Το Ε.ΠΑ.Μ, καλεί τα πρώην μέλη του να γίνουν σύγχρονοι δηλωσίες


Σοκαρισμένα είναι όλα τα πρώην μελή του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης Παιανίας από την κατάπτυστη επιστολή που απέστειλε η οργανωτική  γραμματεία . 
Μια επιστολή που 
που θα ζήλευαν πολλά φασιστικά μορφώματα και 
παραπέμπει σε μεθόδους του προηγούμενου αιώνα. 
Διαβάστε την αποστομωτική  απάντηση του Αλέξανδρου Σφακιανάκη (πρώην μέλος Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης Παιανίας)  
Απάντηση προς την... "επιστολή μετανοίας".
"Κύριοι θα έπρεπε να ντρέπεστε. 
Οι σκοποι του εθνικοαπελευθερωτικου αγώνα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τους εξαργυρωνετε σε φτηνά παιχνίδια συναισθηματικων πιεσεων και εκβιασμου συνειδησεων..
Η συμμετοχή μου στο ΕΠΑΜ υπήρξε πράξη...συνειδητη υπήρξε και η καταγγελτικη μου στάση απέναντι σε όλα όσα κάνατε κουρελιαζοντας την αλήθεια το καταστατικό του και τις προσδοκίες μας. 
Συρατε το Μέτωπο σε διαδρομές και σε ένα συνέδριο κωμωδία για το οποίο εγώ και οι συναγωνιστες μου ντρεπομαστε και θα ντρεπονται ακόμη περισσότεροι όσο θα συνειδητοποιουν το μεγάλο έγκλημα που διαπραξατε και τώρα έχετε το θράσος με αυτή την εξευτελιστικη επιστολή να μου ζητάτε δηλώσεις μετανοιας ως σύγχρονοι Μανιαδακηδες.

Αντί να συναισθανθειτε το μέγεθός της ευθύνης σας και να παραιτηθειτε έστω και την υστατη στιγμή αποκαθιστωντας την ενότητα στο Μέτωπο τολματε να πάτε ακόμη ένα βήμα πιο βαθιά στον κατηφορο της ανυποληψιας;;
Όχι κύριοι. Δεν θα σας ακολουθήσω. Δεν θα προδωσω τη συνείδηση μου όπως μου ζητάτε για να αισθανθειτε δικαιωμενοι για την ενορχηστρωμενη ατιμια σας. 
Σας επιστρέφω την επιστολή σας ως απαράδεκτη και δεσμευομαι και αυτή όπως και την απάντηση μου να τις δώσω στην δημοσιότητα για να δουν όλοι που έχει φτάσει ο ξεπεσμος.
Η πατρίδα μας οδηγείτε στο διαμελισμο και εσείς αβουλοι και ανικανοι να ασχοληθείτε με όλα όσα συμβαίνουν τολματε να επικαλεστειτε τον απελευθερωτικο αγώνα για να απαιτησετε από τους συναγωνιστες να κιοτεψουν να απεμπολησουν την περηφάνια τους και να δικαιωσουν τα εγκλήματα σας με δηλώσεις μετανοιας. Όχι κύριοι στο δρόμο του νεοδωσιλογισμου που επιλέξατε εγώ δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω.
Είστε άξιοι της μοίρας σας των επιλογών σας και της περιφρονησης όλων των συναγωνιστων. Είστε ντροπή για το Μέτωπο. Ντροπή για την πατρίδα μας. Ντροπή για τον εθνικόαπελευθερωτικο αγώνα.
Με διόλου εκτίμηση. 
Σφακιανάκης Αλέξανδρος 

Ακολουθεί η επιστολή της Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. 

Κύριε Σφακιανάκη

To  όνομά σας συμπεριλαμβάνεται στους υπογράψαντες  “καταγγελία – κάλεσμα σε πολιτική δράση”.
Οπως γνωρίζετε, στο Ε.ΠΑ.Μ., δεν είναι αποδεκτή  η δημιουργία συνιστωσών, ιδεολογικών ή άλλων, ούτε  αναγνωρίζονται στο εσωτερικό της οργάνωσής μας ιδεολογικά ρεύματα ή συνιστώσες του όποιου είδους,
Πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατή η δημιουργία ομάδας/οργάνωσης μέσα στην οργάνωση, που να καλεί τους υποστηρικτές των απόψεων ή εκτιμήσεών της σε απειθαρχία, όπως η “καταγγελία” που προσυπογράψατε.
Κανένα μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.  δεν έχει το  δικαίωμα απειθαρχίας ή πρόσκλησης άλλων σε απειθαρχία, προς τις αποφάσεις με τις οποίες διαφωνεί. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να λειτουργεί διαλυτικά προς το Μέτωπο.
Για να είναι ενιαία η οργάνωση, πρέπει τα μέλη του Μετώπου να κατανοήσουν τι σημαίνει συνειδητή πειθαρχία. Πειθαρχία που προκύπτει από την συνείδηση και την συνέπεια στους σκοπούς του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.  Πρόκειται για την συνειδητή πειθαρχία που κρίνει και αξιολογεί την δράση όλων ανεξαιρέτως των μελών και οργανώσεων του Μετώπου.
Με βάση τα παραπάνω, τα εκλεγμένα Οργανα του Ε.ΠΑ.Μ. έχουν καθήκον να προστατεύσουν  το ΕΝΙΑΙΟ της Οργάνωσης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να μας γνωρίσετε εάν συμφωνείτε με τις παραπάνω Αρχές και επιθυμείτε να παραμείνετε μέλος του Ε.ΠΑ.Μ, ή όχι.

Η απάντησή σας παρακαλούμε να σταλεί  στην Ο.Γ, μέσω Κ.Γ στο μαιλ info@epamhellas.gr, μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. 

                                                                         Αθήνα 1 Νοεμβρίου 2017

Η Οργανωτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.